Nádobí

gastrolux

Patentovaný speciálně zušlechtěný povrch nádobí GASTROLUX® používající hodnotné biominerály se chová silně odpudivě vůči olejům, což snižuje nutnost použití tuků a olejů na minimum. Díky tomu můžete připravovat pokrmy obzvlášť šetrně a zdravě.

Současně díky využití nanotechnologie je dosaženo nejvyššího možného stupně nepřilnavosti, a proto se také nádobí vyznačuje mimořádně jednoduchou údržbou.

CharakteristiKA nádobí Gastrolux® (schématický řez pánví):

rez-panvi_(2)

 A     Siluminová báze 8 mm silná.
        Odlévána metodou tlakového lití podle normy DIN.
                    • Dokonalý rozvod tepla po celém obvodu.
                    • Tvarová stálost po celou dobu životnosti.
                    • Odolnost vůči termickému šoku.

 B     Speciálně vyfrézované dno.
                    • Po zahřátí zajišťuje optimální kontakt s varnou deskou.
                    • Šetří energii.
        Každá nádoba je opatřena unikátním kontrolním číslem kvality.

 C     BIOTAN® - patentovaný speciálně zušlechtěný povrch.
                    • Homogenní neporézní povrch.
                    • Vysoce odolný vůči oděru a poškrábání.
                    • Vynikající nepřilnavost umožňuje vaření bez tuků.
        Testováno nezávislým německým kontrolním úřadem TÜV.

GS-B_4c[1]

 D     Ergonomický tvar držadel a úchytů pokliček.
                    •
Tepelná odolnost do 260°C.
                    •
Možno použít v troubě.

 E     Patentované uchycení držadla podle DIN ISO 9001.
                    • B
ez šroubů a nýtů.
        Dokonale pevný spoj po celou dobu životnosti pánve.

F      Robustní okraj s pomocnou úchytkou.
                    •
Speciální tvar okraje zabraňuje potřísnění povrchu nádoby při vylévání obsahu.

G     Žáruvzdorná skleněná poklice.
                    •
Odolává teplotám do 350°C.
                    • Čiré sklo umožňuje kontrolovat průběh vaření bez zbytečného nadzvedávání.
                    • Zachovává vitamíny a šetří energii.


Standard nebo indukce?

 Nádobí Gastrolux® nabízíme ve dvou provedeních: ve standardní verzi pro běžný ohřev a v indukční verzi pro indukční sporáky.

Pánve vypadají a pracují stejně. Jediným rozdílem je, že v indukční verzi je odlita do spodní části dna deska z nerezové oceli, aby byla nádoba magnetická a fungovala na indukční varné desce.

Indukční dno

  • Feromagnetická voštinová deska z nerez ocelidno indukce
  • Zalita do spodní části dna - neoddělitelně
  • Zaručená rovnost - nedeformovatelné dno
  • Ochrana proti přehřátí
  • Automatická detekce pánve
  • Velmi krátká doba ohřevu - šetří energii

 

Standardní dno pro běžný ohřev je určené pro plynové, elektrické a sklokeramické varné desky.

Indukční dno je určené především na indukční varné desky, ale samozřejmě funguje stejně dobře i na plynových, elektrických a sklokeramických varných deskách.

          standardní dno pro běžný ohřev              indukční dno pro indukční ohřev

Non-Induction-Base_mediumInduction-Base_medium

 

 

 

 

 

 

Atesty k nádobí Gastrolux

Tato webová stránka využívá soubory cookies. Více informací najdete v našich zásadách používání cookies. Pokud s jejich použitím nesouhlasíte, je třeba provést změnu nastavení prohlížeče.