Nerezové nože Classic
Proč nerezové nože SCANPAN Classic?
- Profesionální kuchyňské nože vyrobené z německé nerez oceli
- Speciální postup broušení vytváří mimořádnou a dlouhotrvající ostrost
- Ergonomická rukojeť poskytuje komfortní a spolehlivý úchop
- Čepel nože je optimálně temperovaná na tvrdost 56HRC
- Vynikající rozložení hmotnosti a vyvážení pro snadné krájení
- Vrcholový úhel broušení 30°
- Originální dánský design
Šikovný pomocník při zpracování zeleniny. Délka čepele: 115 mmJak brousit japonské nože?
Všestranný nůž pro krájení zeleniny, masa i ovoce. Délka čepele: 150 mmJak brousit japonské nože?
Nůž s vlnkovaným ostřím pro krájení chleba a pečiva. Délka čepele: 200 mmJak brousit japonské nože?
Nenahraditelný pomocník s dlouhou čepelí pro čisté porcování. Délka čepele: 200 mmJak brousit...
Nůž s širokou čepelí vhodný na zeleninu, maso i ryby. Délka čepele: 180 mmJak brousit japonské nože?
Tradiční nůž pro všestranné krájení. Délka čepele: 200 mmJak brousit japonské nože?