První japonský nůž
Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny. Délka čepele: 200 mm
Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny. Délka čepele: 200 mm
Pro přípravu zeleniny, krájení plátků masa a ryb, porcování masa, aj. Délka čepele: 200 mm
Pro přípravu zeleniny, krájení plátků masa a ryb, porcování masa, aj. Délka čepele: 200 mm
Impozantní čepel složená ze 161 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 200 mm
Impozantní čepel složená ze 161 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 200 mm
Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 200 mm
Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 200 mm