Nože na maso
Nůž s širokou čepelí na zeleninu, maso a ryby. Délka čepele: 165 mm
Nůž s širokou čepelí na zeleninu, maso a ryby. Délka čepele: 165 mm
Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny. Délka čepele: 200 mm
Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny. Délka čepele: 200 mm
Pro přípravu zeleniny, krájení plátků masa a ryb, porcování masa, aj. Délka čepele: 200 mm
Pro přípravu zeleniny, krájení plátků masa a ryb, porcování masa, aj. Délka čepele: 200 mm
Nůž s širokou čepelí na zeleninu, maso a ryby. Délka čepele: 125 mm
Pro vykosťování masa, drůbeže a ryb. Délka čepele: 150 mm
Impozantní čepel složená ze 161 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 200 mm
Impozantní čepel složená ze 161 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 165 mm
Impozantní čepel složená ze 161 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 200 mm