Nože na maso

Nůž s širokou čepelí na zeleninu, maso a ryby. Délka čepele: 165 mm

Nůž s širokou čepelí na zeleninu, maso a ryby. Délka čepele: 165 mm

Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny. Délka čepele: 200 mm

Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny. Délka čepele: 200 mm

Pro přípravu zeleniny, krájení plátků masa a ryb, porcování masa, aj. Délka čepele: 200 mm

Pro přípravu zeleniny, krájení plátků masa a ryb, porcování masa, aj. Délka čepele: 200 mm

Nůž s širokou čepelí na zeleninu, maso a ryby. Délka čepele: 125 mm

Pro vykosťování masa, drůbeže a ryb. Délka čepele: 150 mm

Impozantní čepel složená ze 161 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 200 mm

Impozantní čepel složená ze 161 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 165 mm

Impozantní čepel složená ze 161 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 200 mm