Nože na maso

Univerzální nůž s širokou čepelí, vhodný pro krájení zeleniny, masa i ryb. Délka čepele: 165 mm....

Univerzální nůž s širokou čepelí, vhodný pro krájení zeleniny, masa i ryb. Délka čepele: 165 mm....

Tradiční všestranný nůž vhodný pro hobby i profesionální kuchaře. Délka čepele: 200 mm ...

Tradiční všestranný nůž vhodný pro hobby i profesionální kuchaře. Délka čepele: 200 mm ...

Japonská verze kuchařského nože. Vhodný pro krájení větších kusů masa, ryb. Délka čepele: 200 mm...

Japonská verze kuchařského nože. Vhodný pro krájení větších kusů masa, ryb. Délka čepele: 200 mm...

Zmenšená verze santoku. Vhodný pro krájení menších kusů masa a zeleniny. Délka čepele: 125 mm...

Nůž s úzkou čepelí, určený pro vykosťování masa, drůbeže a ryb. Délka čepele: 150 mm...

Impozantní čepel složená ze 161 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 165 mm Jak brousit...

Impozantní čepel složená ze 161 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 200 mm Jak brousit...

Výjimečně krásný a dokonale zpracovaný kuchařský nůž Yaxell Super GOU Ypsilon poskytuje nejvyšší...

Impozantní čepel složená ze 161 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 200 mm Jak brousit...