RAN 69 PLUS
Vítěz spotřebitelských soutěží
Čepel nožů řady RAN 69 je tvořena jádrem ze "super oceli" VG 10. Kromě 69 vrstev vrstev damaškové oceli je zdobí také ručně vytepané logo na čepeli a koncovce rukojeti. Nože této řady se mohou pochlubit tvrdostí 61 HCR i mnoha oceněními v nezávislých spotřebitelských testech.
Rukojeť nožů řady RAN 69 je zhotovena z černé plátnové micarty, což je mimořádně odolný a trvanlivý materiál vyrobený z pryskyřice a plátna. Konec rukojeti je vyroben z nerez oceli, která noži dodává mimořádnou stabilitu a zaručuje pohodlí pří práci. Čtyři písmena na čepeli znamenají "vícevrstvý nůž", na koncovce rukojetí je napsáno "senzační".
Využijte speciální slevu 10 % od šéfkuchaře Lukáše Neckáře na nůž RAN PLUS SANTOKU, který pravidelně získává ocenění v nezávislých testech damascénských nožů jako nejlepší volba na trhu.
Řazení produktů
Výpis produktů
Univerzální nůž s širokou čepelí, vhodný pro krájení zeleniny, masa i ryb. Délka čepele: 165 mm....
Všestranný nůž pro krájení zeleniny, masa i ovoce. Vhodný do každé kuchyně. Délka čepele: 120...
Japonská verze kuchařského nože. Vhodný pro krájení větších kusů masa, ryb. Délka čepele: 200 mm...
Zmenšená verze santoku. Vhodný pro krájení menších kusů masa a zeleniny. Délka čepele: 125 mm...
Zmenšená verze filetovacího nože. Určený pro krájení masa a filetování ryb. Délka čepele: 150 mm...
NOVÝ MODEL! Malý, obratný nůž ideální pro okrajování ovoce a zeleniny. Délka čepele: 100 mm....
Zcela nový zakřivený nůž pro vykosťování masa, drůbeže a ryb. Délka čepele: 150 mm Pravý...
NOVÝ MODEL! Nůž pro krájení ovoce a zeleniny na dlouhé nudličky, malé kostky apod. Délka čepele:...

