Japonské nože Yaxell, Strana 10
Řazení produktů
Výpis produktů
Filetovacího nůž určený pro krájení masa a filetování ryb. Délka čepele: 180 mm Japonský...
Japonská verze kuchařského nože. Vhodný pro krájení větších kusů masa, ryb. Délka čepele: 200 mm...
Nůž pro krájení ovoce a zeleniny na dlouhé nudličky, malé kostky apod. Délka čepele: 165 mm...
Nůž se zubatým ostřím určený pro krájení chleba a ostatních druhů pečiva. Délka čepele: 230 mm...
Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny. Délka čepele: 255 mm...
Nůž s vlnkovaným ostřím na chlebíčky a sendviče. Délka čepele: 150 mm Jak brousit japonské nože?
Pro vykosťování masa, drůbeže a ryb. Délka čepele: 150 mm Jak brousit japonské nože?
