ZEN 37
Jádro čepele nožů řady ZEN 37 je zhotovené z extrémně tvrdé japonské VG 10 oceli o tvrdosti 61 HRC podle Rockwella, která zaručuje noži vynikající ostrost a trvanlivost. Jádro je obložené vysoce kvalitní nerezovou ocelí z obou stran a zaručuje nožům ZEN mimořádně ostrý řezný úhel. Známky po tepání kladivem na horní části čepeli dodávají nožům umělecký vzhled.

Nůž s širokou čepelí na zeleninu, maso a ryby. Délka čepele: 165 mm

Všestranný nůž pro krájení zeleniny, masa i ovoce. Délka čepele: 120 mm

Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny. Délka čepele: 200 mm

Pro přípravu zeleniny, krájení plátků masa a ryb, porcování masa, aj. Délka čepele: 200 mm

Pro vykosťování masa, drůbeže a ryb. Délka čepele: 150 mm

Pro krájení větších kusů potravin na velmi tenké plátky a nudličky. Délka čepele: 180 mm

Pro krájení velkých kusů masa a šunky. Délka čepele: 255 mm