RAN 69 / RAN 69 PLUS
Vítěz spotřebitelských soutěží
Čepel nožů řady RAN 69 je tvořena jádrem ze "super oceli" VG 10. Kromě 69 vrstev vrstev damaškové oceli je zdobí také ručně vytepané logo na čepeli a koncovce rukojeti. Nože této řady se mohou pochlubit tvrdostí 61 HCR i mnoha oceněními v nezávislých spotřebitelských testech.
Rukojeť nožů řady RAN 69 je zhotovena z černé plátnové micarty, což je mimořádně odolný a trvanlivý materiál vyrobený z pryskyřice a plátna. Konec rukojeti je vyroben z nerez oceli, která noži dodává mimořádnou stabilitu a zaručuje pohodlí pří práci. Čtyři písmena na čepeli znamenají "vícevrstvý nůž", na koncovce rukojetí je napsáno "senzační".
Využijte speciální slevu 10 % od šéfkuchaře Lukáše Neckáře na nůž RAN PLUS SANTOKU, který pravidelně získává ocenění v nezávislých testech damascénských nožů jako nejlepší volba na trhu.

Nůž s širokou čepelí na zeleninu, maso a ryby. Délka čepele: 165 mm

Všestranný nůž pro krájení zeleniny, masa i ovoce. Délka čepele: 120 mm

Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny. Délka čepele: 200 mm

Pro přípravu zeleniny, krájení plátků masa a ryb, porcování masa, aj. Délka čepele: 200 mm

Pro vykosťování masa, drůbeže a ryb. Délka čepele: 150 mm

Ideální pro krájení všech druhů masa a větších druhů zeleniny. Délka čepele: 180 mm

Pro krájení ovoce a zeleniny na dlouhé nudličky, malé kostky a přesné tvary. Délka čepele: 180 mm

Nůž s širokou čepelí na zeleninu, maso a ryby. Délka čepele: 125 mm