Tato webová stránka využívá soubory cookies. Více informací najdete v našich zásadách používání cookies. Pokud s jejich použitím nesouhlasíte, je třeba provést změnu nastavení prohlížeče.

Přejít na obsah

Přihlášení k vašemu účtu

Nemůžete vyplnit toto pole
Nová registraceZapomenuté heslo

Registrace

Hobby Chef
  • YAXELL nože
    • Super GOU 193 Ypsilon
    • Super GOU 161
    • GOU 101
    • KETU 3
    • RAN 69 PLUS
    • ZEN 37
    • HANA
    • Blue Breeze
    • Jednostranně broušené nože
    • Yaxell doplňky
    • Ostatní
    • Sady
  • Broušení
    • NANIWA brusné kameny
    • Broušení - doplňky
    • Yaxell Profi Broušení
  • Grily COBB
    • GRILOVÁNÍ NA UHLÍ
    • GRILOVÁNÍ NA PLYNU
    • PŘÍSLUŠENSTVÍ
  • GASTROLUX nádobí
    • Pro běžný ohřev
    • Pro indukční ohřev
    • Pokličky
    • Sady
  • HASEGAWA
    • HASEGAWA prkénka
    • HASEGAWA sushi
  • DOPLŇKY
    • Pouzdra na nože
    • Stojany a lišty
    • Broušení a ostření
    • Ostatní
  • YOSHIKAWA
  • SCANPAN nože
    • Nože Classic
    • Nerezové nože Classic
  • Kontakt
  • Prodej na Slovensko
  • Dokumenty ke stažení
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Podmínky ochrany osobních údajů
  • Zásady používání souborů cookies
  • Na jakých akcích nás můžete potkat?
  • Broušení
  • Skryté produkty
  • Značky
    • SCANPAN
Více
Ceny v:
  • CZK
  • EUR
Hledat Přihlášení Nákupní košík Menu
Domů / YAXELL nože / Jednostranně broušené nože

Jednostranně broušené nože

Kaneyoshi 兼義

Jednostranně broušené nože jsou symbolem tradičního japonského řemesla a preciznosti. Díky specifickému úhlu broušení umožňují extrémně přesné řezy s minimálním odporem, což ocení především profesionální kuchaři a nadšenci do japonské kuchyně. Tyto nože jsou ideální pro přípravu japonských pokrmů a excelují ve filetování ryb, krájení sashimi nebo přesného zpracování zeleniny.

Je však důležité vědět, že nože v této kategorii nejsou vyrobeny z nerezové, ale z uhlíkové oceli. To znamená, že vyžadují vyšší nároky na údržbu – důkladné sušení po použití a péči o čepel, aby nedocházelo k oxidaci. Pokud hledáte univerzální nůž na každodenní použití s minimální údržbou, doporučujeme prozkoumat naše ostatní kategorie japonských nožů.

Pro ty, kdo chtějí zažít pravou japonskou ostrost a preciznost, jsou jednostranně broušené nože skvělou volbou!

Prodej na Slovensko
10 důvodů proč
Broušení nožů yaxell
Jaký vybrat nůž
Kaneyoshi Yanagiba 210 mm SK5
Novinka
Kaneyoshi Yanagiba 210 mm SK5
Skladem
1 790 Kč

Tradiční nůž s dlouhou a úzkou čepelí, ideální pro precizní krájení ryb a přípravu sashimi....

Kód: 30995
Kaneyoshi Deba 165 mm SK5
Novinka
Kaneyoshi Deba 165 mm SK5
Skladem
1 990 Kč

Deba 出刃 je tradiční japonský robustní nůž pro zpracování ryb. Délka čepele: 165 mm Ocel:...

Kód: 30992
Kaneyoshi Yanagiba 210 mm White Steel
Novinka
Kaneyoshi Yanagiba 210 mm White Steel
Skladem
5 290 Kč

Tradiční nůž s dlouhou a úzkou čepelí, ideální pro precizní krájení ryb a přípravu sashimi....

Kód: 30563
Kaneyoshi Deba 165 mm White Steel
Novinka
Kaneyoshi Deba 165 mm White Steel
Skladem
4 990 Kč

Deba 出刃 je tradiční japonský robustní nůž pro zpracování ryb. Délka čepele: 165 mm Ocel:...

Kód: 30560
Kaneyoshi Yanagiba 270 mm White Steel
Novinka
Kaneyoshi Yanagiba 270 mm White Steel
Skladem
6 990 Kč

Tradiční nůž s dlouhou a úzkou čepelí, ideální pro precizní krájení ryb a přípravu sashimi....

Kód: 30565
Kurouchi Santoku 165 mm Blue Steel
Novinka
Kurouchi Santoku 165 mm Blue Steel
Skladem
1 790 Kč

Univerzální nůž s širokou čepelí, vhodný pro krájení zeleniny, masa i ryb. Délka čepele: 165 mm...

Kód: 30568
Kurouchi Nakiri 165 mm Blue Steel
Novinka
Kurouchi Nakiri 165 mm Blue Steel
Skladem
1 790 Kč

Nůž na krájení všech druhů zeleniny. Délka čepele: 165 mm Ocel: Aogami 2 (uhlíková ocel –...

Kód: 30569
Kaneyoshi Deba 150 mm White Steel
Novinka
Kaneyoshi Deba 150 mm White Steel
Skladem
4 590 Kč

Deba 出刃 je tradiční japonský robustní nůž pro zpracování ryb. Délka čepele: 150 mm Ocel:...

Kód: 30559
Kaneyoshi Yanagiba 180 mm White Steel
Novinka
Kaneyoshi Yanagiba 180 mm White Steel
Skladem
4 990 Kč

Tradiční nůž s dlouhou a úzkou čepelí, ideální pro precizní krájení ryb a přípravu sashimi....

Kód: 30562
Kaneyoshi Yanagiba 240 mm White Steel
Novinka
Kaneyoshi Yanagiba 240 mm White Steel
Skladem
5 890 Kč

Tradiční nůž s dlouhou a úzkou čepelí, ideální pro precizní krájení ryb a přípravu sashimi....

Kód: 30564
Kaneyoshi Deba 120 mm White Steel
Novinka
Kaneyoshi Deba 120 mm White Steel
Skladem
3 990 Kč

Deba 出刃 je tradiční japonský robustní nůž pro zpracování ryb. Délka čepele: 120 mm Ocel:...

Kód: 30558
Kaneyoshi Yanagiba 270 mm left White Steel
Novinka
Kaneyoshi Yanagiba 270 mm left White Steel
Skladem
10 590 Kč

Tradiční nůž s dlouhou a úzkou čepelí, ideální pro precizní krájení ryb a přípravu sashimi....

Kód: 30585
12 položek celkem

Co potřebujete najít?

Doporučujeme

Zápatí

Odebírat newsletter

Nezmeškejte žádné novinky či slevy!

Nevyplňujte toto pole:

Partneři
Made by Kristina
Food atelier
Borgo Agnese
foodaddictors
Color Sushi
Molina

Ohlasy a reference

Testy a ocenění
Nože a nádobí v rukách šéfkuchařů
Co nám napsali zákazníci

Produktové informace

Japonské nože Yaxell
Pokyny pro používání nožů
Tipy na vaření a údržbu nádobí
Návod na použití přístroje VakuFit

Informace pro vás

  • Jak nakupovat
  • Doprava a platba
  • Všeobecné obchodní podmínky
  • Podmínky ochrany osobních údajů
  • Záruční a reklamační podmínky
  • Broušení nožů Yaxell - ceník
  • Prodej na Slovensko
  • Na jakých akcích nás můžete potkat?
  • Zastavte se za námi

Kontakt

Ladislav Krampol
  • info@hobbychef.cz
  • 731408620
  • Hobby Chef Facebook
  • hobbychefcz

Facebook

Hobby Chef
ShoptetVytvořil Shoptet Copyright 2025 Hobby Chef. Všechna práva vyhrazena.