YAXELL
Yaxell Corporation převzal tradiční dovedností starých kovotepců a tvorbě profesionálních kuchyňských nožů se věnuje již od založení společnosti v roce 1932. Spojuje nejmodernější technologie a nepřekonatelné zkušeností tradičních řemeslníků. Noże Yaxell jsou vyráběny ručně nejlepšími a nejzkušenějšími nožíři z města Seki – tradičního místa výroby samurajských mečů.
Prvotřídní systém provozní kontroly zaručuje nejvyšší kvalitu každé položky opouštějící závod. Vlastní oddělení plánování a vývoje výrobků zohledňuje zkušenosti amatérských i profesionálních uživatelů z celého světa, na jejichž základě pak zruční řemeslníci zhotovují jedinečné výrobky. Japonské nože nalézají celosvětové uznání a společnost Yaxell patří mezi pět největších výrobců nožů na světě, na trh dodává každoročně asi 3–4 miliony nožů. Každý nůž je originál, na světě neexistují dva naprosto stejné. Takový originál můžete mít doma i vy!

Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 200 mm

Skvostná čepel složená ze 101 vrstev damascénské oceli. Délka čepele: 165 mm

Jediný ostřič na trhu, který ostří nože na vodní bázi. Japonské nože stejně jako jiné kvalitní...

Nůž s širokou čepelí na zeleninu, maso a ryby. Délka čepele: 165 mm

Všestranný nůž pro krájení zeleniny, masa i ovoce. Délka čepele: 120 mm

Nůž s širokou čepelí na zeleninu, maso a ryby. Délka čepele: 165 mm

Všestranný nůž pro krájení zeleniny, masa i ovoce. Délka čepele: 120 mm

Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny. Délka čepele: 200 mm

Pro přípravu zeleniny, krájení plátků masa a ryb, porcování masa, aj. Délka čepele: 200 mm

Tradiční nůž pro krájení na plátky, kostky a sekání ovoce, zeleniny. Délka čepele: 200 mm

Pro přípravu zeleniny, krájení plátků masa a ryb, porcování masa, aj. Délka čepele: 200 mm

Pro vykosťování masa, drůbeže a ryb. Délka čepele: 150 mm
Stránka 1 z 7 - 83 položek celkem